Mobilā versija
+2.0°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
21. oktobris, 2014
Drukāt

Pankūciņas ar šķiņķi, tomātiem un papriku

Foto - FotoliaFoto - Fotolia
Sastāvdaļas

Mīklai
0,5 l kefīra
4 olas
2 ēdamkarotes cukura
1 tējk. sāls
Milti

Pildījumam
200 g šķiņķa
2 gab. tomāti (aptuveni 200 g)
1 gab. paprika (100 g),
Dilles
Augu eļļa cepšanai

Pagatavošana

Šķiņki sagriež kubiņos.

Tomātus nomazgā, nosusina un sagriež tikpat lielos kubiņos kā šķiņķi.

Papriku nomazgā, izņem sēklotni un sagriež kubiņos.

Pagatavo mīklu: miltus izsijā, olas viegli sakuļ ar dakšiņu vai kuļamo slotiņu.

Pievieno sāli, cukuru, pielej kefīru un kārtīgi samaisa.

Pakāpeniski iesijā miltus un samaisa.

Mīklai pēc vēlēšanās var pievienot sodu vai cepamo pulveri.

Pievieno mīklai šķiņķi, tomātus, papriku un sakapātas dilles. Samaisa.
Pankūciņas cep pannā ar sakarsētu augu eļļu no abām pusēm, līdz kļūst zeltaini brūnas.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+