Mobilā versija
-0.3°C
Evija, Raita, Jogita
Sestdiena, 3. decembris, 2016
27. janvāris, 2014
Drukāt

Pankūkas ar šķiņķi sātīgam launagam (1)

Foto - ShutterstockFoto - Shutterstock

Sastāvdaļas: 2 olas, 2 ēd. k. cukura, 1 tējkarote sāls, 1 glāze miltu, 2 glāzes piena. Pildījumam: 200g šķiņķa, 100g siera, zaļumi.

Kā pagatavot?
Traukā sasit divas olas, pievieno šķipsniņu sāls un pielej nedaudz piena, tad ieber miltus, samaisa un pielej atlikušo pienu. Visu kārtīgi samaisa. Uz sakarsētas pannas cep lielās pankūkas. Pildījumam smalki sagriež šķiņķi un zaļumus, pievieno sarīvētu sieru, sastāvdaļas samaisa. Sagatavoto pildījumu klāj pankūkās, pankūkas satin rullīšos, liek cepeškrāsnī vai mikroviļņu krāsnī, lai izkausētu sieru.

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. Nu tik neveselīgi!!!

Draugiem Facebook Twitter Google+