Pankūku tortīte ar ogu mērci 0

Sastāvdaļas – 20 plānās pankūkas, 300 g saldā krējuma (30%), 300 g cukura, ķirši (vai jebkuras citas ogas, der gan svaigas, gan saldētas).

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Izcep plānās pankūkas.

Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 24
Putins ir izmēģinājis jaunu “superieroci”, kādu pasaule “vēl nav redzējusi” 156
Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli”
Lasīt citas ziņas

Saldo krējumu un 200 g cukura sakuļ stingrās putās.

Traukā liek pankūkas pa vienai citu uz citas un katru pārsmērē ar saldo krējumu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Nosmērē arī sānus pankūku tortei ar sakulto putukrējumu un torti liek ledusskapī uz stundu, lai viss sasūcas un atdzesējas.

Gatavo ogu mērcīti. Ķiršus ar atlikušo cukuru sablenderē. Masu lej mazā katliņā un uz mazas liesmas karsē 30 minūtes. Noņem putas kā ievārījumam. Pirms pasniegšanas atdzesē. Pārlej torti ar mērcīti, rotā ar veselām ogām.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.