Pannā cepti fiksie pīrādziņi 2

Sastāvdaļas – 2 glāzes krējuma (var aizstāt ar kefīru, rjaženku vai rūgušpienu), 2 olas, sāls pēc garšas, nedaudz cukura, tējkarote bez kaudzes sodas, milti (tik daudz, cik nepieciešams mīklai).

Reklāma
Reklāma

Pildījuma pagatavošana.

Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija
Viedoklis
Krista Draveniece: Puikam norauj bikses, meitai neļauj pačurāt. Kādi briesmoņi strādā mūsu bērnudārzos? 115
TV24
Vai rudenī tiks palielinātas pensijas? Saeimas deputāts par plānotajām izmaiņām pensiju aprēķinā
Lasīt citas ziņas

Jebkuru malto gaļu apcep ar sīpoliem uz pannas līdz gatavībai. Samaisa ar iepriekš pagatavotu kartupeļu biezeni. Daudzums ir uz aci. Pildījumu sagatavo un ļauj tam atdzist. Tad ķeras pie pīrāgu mīklas gatavošanas.

Pīrāgu pagatavošana.

Padziļā traukā ar dakšiņu samaisa krējumu un olas. Pievieno sāli, cukuru un dzēstu sodu (ja izmanto kefīru vai rūgušpienu, soda nav jādzēš). Visu kārtīgi samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pamazām pievieno sijātus miltus un visu laiku maisa ar dakšiņu, sākumā mīkla lips pie dakšiņas. Miltus pakāpeniski pievieno un maisa, kamēr mīkla vairs nelīp pie dakšiņas, bet paliek mīksta.

Samaisīto mīklu liek uz galda uz uzkaisītiem miltiem.

Ar nazi mīklu sadala gabalos un tos saripina bumbiņās. Katru bumbiņu izrullē apmēram centimetra biezumā.

Vidū liek gaļas pildījumu un saspiež malas ciet.

Cep pannā augu eļļā no abām pusēm zeltaini brūnus (šī mīkla nav paredzēta cepšanai cepeškrāsnī).

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.