Mobilā versija
+0.4°C
Guna, Judīte
Sestdiena, 10. decembris, 2016
15. maijs, 2015
Drukāt

“Pasta Carbonara”. Klasiska recepte, kas noderēs ikvienam! RigaTV 24 recepte

Ekrānšāviņš no Tv24Ekrānšāviņš no Tv24
Sastāvdaļas:

Rēzeknes Gaļas kombināta cīsiņi "Hot Dog"

Rēzeknes Gaļas kombināta fitness mednieciņi

Rēzeknes Gaļas kombināta Alus šķiņķis formā

Šalotes sīpols

Ķiploka daiviņa

Saldais krējums 200ml

Parmezāna siers

Citrons

Makaroni

Pagatavošana:

Sagriežam gaļu smalkākos gabalos. Sasmalcinām sīpolu, ķiploku. Visu liekam uz sakarsētas pannas apcepties.

Sagatavojam mērci: lejam traukā 200 ml saldā krējuma, pievienojam mazliet rīvēta siera, pievienojam nedaudz citrona sulu un visu kārtīgi samaisām.

Tad, kad gaļiņa ir apcepusies, tai pievieno iepriekš izvārītus makaronus. Ļauj nedaudz apcepties un lej pa virsu sagatavoto mērcīti. Pasniedz siltu.

Labu apetīti!

tv24_150

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+