Mobilā versija
-2.2°C
Niklāvs, Nikola, Nikolajs, Niks
Otrdiena, 6. decembris, 2016
19. marts, 2014
Drukāt

Pašu gatavoti kokosa pārslu un šokolādes batoniņi “Bounty”. Fotorecepte (1)

bounti8

Sastāvdaļas:

2 tāfelītes piena šokolādes

3 krūzes kokosa pārslu (vēlams – ne saldu)

1 krūze kondensēta piena ar cukuru

Kā gatavot?
1. Samaisa kondensēto pienu ar kokosa pārsliņām.

2. Tad sagatavo virsmu, kuru liks saldētavā – tajā uz pergamenta papīra vai plēves izvietos kokosa batoniņus.

3. Kokosa pārsliņu un kondensētā piena masu plaukstā saspiež, veidojot taisnstūrveida batoniņus.

4. Izveidotās “desiņas” uz 20 minūtēm liek saldētavā, jo tad tās vieglāk “pielīmēsies” šokolādes apvalkam.

5. Kamēr kokosa masa gatavojas ledusskapī, mikroviļņu krāsnī vai ūdens peldē izkausē šokolādi.

6. Tad kokosa skaidiņu batoniņus ar divām karotītēm ieliek šokolādes masā.

7. Un liek atpakaļ uz pannas, lai šokolāde atdzistu.

Recepte no plufit.ru

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. labak nekepaties,nopirkt bounty veikala

Draugiem Facebook Twitter Google+