Pašu gatavoti kokosa pārslu un šokolādes batoniņi “Bounty”. Fotorecepte 1

Sastāvdaļas:

2 tāfelītes piena šokolādes

3 krūzes kokosa pārslu (vēlams – ne saldu)

Reklāma
Reklāma

1 krūze kondensēta piena ar cukuru

Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli” 32
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
Putins ir izmēģinājis jaunu “superieroci”, kādu pasaule “vēl nav redzējusi” 154
Lasīt citas ziņas

Kā gatavot?
1. Samaisa kondensēto pienu ar kokosa pārsliņām.

CITI ŠOBRĪD LASA

2. Tad sagatavo virsmu, kuru liks saldētavā – tajā uz pergamenta papīra vai plēves izvietos kokosa batoniņus.

3. Kokosa pārsliņu un kondensētā piena masu plaukstā saspiež, veidojot taisnstūrveida batoniņus.

4. Izveidotās “desiņas” uz 20 minūtēm liek saldētavā, jo tad tās vieglāk “pielīmēsies” šokolādes apvalkam.

5. Kamēr kokosa masa gatavojas ledusskapī, mikroviļņu krāsnī vai ūdens peldē izkausē šokolādi.

6. Tad kokosa skaidiņu batoniņus ar divām karotītēm ieliek šokolādes masā.

7. Un liek atpakaļ uz pannas, lai šokolāde atdzistu.

Recepte no plufit.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.