Mobilā versija
-0.8°C
Meta, Sniedze
Piektdiena, 2. decembris, 2016
1. augusts, 2015
Drukāt

Pašu gatavots kvass no ābolu sulas (1)

Foto-vk.comFoto-vk.com

Sastāvdaļas – litrs ābolu sulas, glāze cukura, 2 tējkarotes šķīstošās kafijas, tējkarote sausā rauga.

Pagatavošana.

Lai pagatavotu šo gardo kvasu, visas sastāvdaļas samaisa kopā un pielej 3 litrus silta ūdens. Visu rūpīgi samaisa. Atstāj kvasu istabas temperatūrā uz 8 stundām.

Kvasu sapilda pudelēs vai lielā krūzē. Liek ledusskapī. Paredzēts tūlītējai lietošanai.

No dotā daudzuma sanāk aptuveni 4 litri kvasa.

Labu apetīti!

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. ar vasju iedzert kvasu,,, kvasitj

Draugiem Facebook Twitter Google+