Mobilā versija
-3.3°C
Niklāvs, Nikola, Nikolajs, Niks
Otrdiena, 6. decembris, 2016
30. aprīlis, 2014
Drukāt

Pavasara salāti ar zirņu dīgstiem un mocarellu

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Tuvojoties brīvdienām un domājot idejas piknikam vai dārza ballītei, “Rimi” veselīgas ēšanas kustības Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis iesaka trīs pavasarīgi gardas un viegli pagatavojamas receptes. Maija brīvdienu piknikā kopā ar ģimene un draugiem pagatavo pavasarīgus salātus.

Pagatavošanas laiks: 5 minūtes

Porcija: 2 cilvēkiem

Nepieciešams

Svaigie salāti – 4 saujas
Zirņu dīgsti – 1 kastīte
Zaļās olīvas – 2 saujas
Ķiršu tomāti – 10 gab.
Sarkanā paprika – 1 gab.
Mocarella siers – 250 g

Mērcei

Citrons – 1 gab.
Olīveļļa – 3 ēdamk.
Dižonas sinepes – 1 tējk.
Medus – ½ tējk.

Pagatavošana

1. Noskalo salātus un saplucini smalkākos gabalos

2. Salātus kārto traukos, pievieno olīvas, sagrieztu papriku un ķiršu tomātus

3. Salātiem pa virsu kārto mocarellas šķēlītes un zirņu dīgstus

4. Sajauc visas mērces sastāvdaļas trauciņā, izspied citrona sulu un pārlej pāri salātiem

Aikāgaršo padoms!

Salātiem pievieno arī citus diedzētos graudus, sēklas, kā arī dažādus pavasara zaļumus.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+