Mobilā versija
-2.9°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
16. jūlijs, 2012
Drukāt

Pavasara salāti no pašas saimniecības


Foto-andriskozlovskis.lvFoto-andriskozlovskis.lv

Sastāvdaļas: (diviem cilvēkiem)   pašaudzēti agrie redīsi, agrie lociņi no pašu dārza, pirmie lupstāja asni, 2 zoss olas, 4 lieli Brazīlijas rieksti, aizdaram: 7% kefīrs un krējums.

 

Kā gatavot?

Sagriežu redīsus un zaļumus. Uz smalkās rīves sarīvēju Brazīlijas riekstus, pieberu salātiem. Pielieku sakapātas zoss olas. Aizdaru ar kefīru, kam pielieku karoti īstā krējuma.

Vasarā salātu zaļās un dārzeņu sastāvdaļas kombinēju no visa tā, kas izaudzis dārzā.

 

Žurnāla 36,6°C 2011. konkursa uzvarētājas Terēzijas Daugules recepti gardā un skaistā maltītē pārvērtusi Ave Luna šefpavāre Ineta Grēniņa!

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+