Foto-Baiba Buceniece

Pavasara zupa
 0

Sastāvdaļas: Redīsi, kefīrs vai jogurts bez piedevām, lociņi, dilles, olas, svaigs gurķis.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Kokteilis
Septiņi seni vārdi, kurus nevajadzētu dot meitenēm 24
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 vārdu īpašniekus, kuri kā magnēti pievelk pretējā dzimuma pārstāvjus 21
Kāpēc apklusis Krievijas tirāns? Pēc prezidenta vēlēšanām pazudis Putins
Lasīt citas ziņas

Bļodā lej kefīru ar lielāku vai mazāku tauku saturu, šoreiz – ar 3,2% vai balto jogurtu bez piedevām. Klāt liek diezgan daudz plānās pusripiņās sagrieztu redīsu, smalki sagrieztu svaigo gurķi, kapātas dilles un lociņus. Ja vēlas, pirms pasniegšanas šķīvī ieliek pāris vārītas olas ceturtdaļas.

 

Gatavoja bāra restorāna “Āķis” pavāre Ligita Meirēna

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.