Mobilā versija
-0.3°C
Meta, Sniedze
Piektdiena, 2. decembris, 2016
3. jūnijs, 2013
Drukāt

Pavasara zupa


Foto-Baiba BucenieceFoto-Baiba Buceniece

Sastāvdaļas: Redīsi, kefīrs vai jogurts bez piedevām, lociņi, dilles, olas, svaigs gurķis.

 

Kā gatavot?

Bļodā lej kefīru ar lielāku vai mazāku tauku saturu, šoreiz – ar 3,2% vai balto jogurtu bez piedevām. Klāt liek diezgan daudz plānās pusripiņās sagrieztu redīsu, smalki sagrieztu svaigo gurķi, kapātas dilles un lociņus. Ja vēlas, pirms pasniegšanas šķīvī ieliek pāris vārītas olas ceturtdaļas.

 

Gatavoja bāra restorāna “Āķis” pavāre Ligita Meirēna

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+