Foto – Anda Krauze

Pavlovas kūka Annas Pannas gaumē 0

Sastāvdaļas – 4 olu baltumi, 220 g cukura, ½ tējkarote kukurūzas cietes, 1 tējkarote etiķa.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“Man ir lauzta kāja un deguns, pārsista piere, pamatīgs smadzeņu satricinājums…” Horens Stalbe Dobelē nežēlīgi piekauts 33
Mājas
12 senlatviešu ticējumi par Jurģu dienu: kāda šī diena, tāda visa vasara? 25
Putinam draud briesmas, par kurām pagaidām zina tikai nedaudzi 15
Lasīt citas ziņas

Maskarpones krēmam – 250g g maskarpones, 150 ml saldā krējuma, 1 vaniļas pāksts.

Pagatavošana.

Krāsni uzkarsē līdz 120 grādiem. Lielā bļodā puto olas baltumus, pamazām pievienojot cukuru. Puto, līdz cukurs ir pilnīgi izkusis un izveidojušās stingras putas. Pievieno kukurūzas cieti un etiķi, tad maigi iemaisa. Olu masu pilda konditorejas maisiņā un izspiež uz papīra vienādus aplīšus vai kaudzītes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Liek cepties krāsnī uz 1 h. Tad izslēdz krāsni, kūciņas atstāj iekšā un krāsns durtiņas atstāj nedaudz pavērtas. Tikmēr pagatavo krēmu. Bļodā kopā saputo maskarponi, vaniļas sēkliņas un saldo krējumu, līdz iegūta krēmīga masa.

Kad pavlovas atdzisušas, tās dekorē ar krēmu un vasarīgām ogām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.