Mobilā versija
-2.2°C
Baiba, Barbara, Barba
Sestdiena, 3. decembris, 2016
2. aprīlis, 2014
Drukāt

Pekanriekstu maizītes. Fotorecepte!

Foto - plufit.ruFoto - plufit.ru

Sastāvdaļas:

kārtainā mīkla 2 mīklas kārtām

2 ēdamkarotes sviesta

1/4 glāzes cukura

1/2 glāzes brūnā cukura

2 ēdamkarotes kanēļa

Otrai kārtai:

12 ēdamkarotes atdzesēta sviesta

1/2 glāzes brūnā cukura

1/2 tējkarotes sāls

1 glāze pekanriekstu

 

Kā gatavot?

1. Uzsildīt cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Atsildītu mīklu pirms izmantošanas jāpatur 20 minūtes.

2. Mīklu sadala divās daļās un katru izklāt uz virsmas, kas apkaisīta ar miltiem.

3. Katru pārklāj ar karoti sviesta.

4. Tāpat uz abām kopā uzber ceturtdaļglāzes cukura.

5. Un – uzber kopā abām mīklas daļām pusglāzi brūnā cukura, kas samaisīts ar kanēli.

6. Mīklu sarullē.

7. Sagriež katru mīklas rulli 6 gabaliņos.

8. Samaisa otrās kārtas sastāvdaļas, izņemot pekanriekstus, un ieliek formās.

9. Tad katrā ieliek riekstiņus, kādus 4-5 katrā formiņā.

10. Pa virsu pekanriekstiem liek mazās ruletītes.

11. Pārklāj formiņas ar cepampapīru vai foliju. Cep 25-27 minūtes, līdz kļūst zeltaini.

12. Atdzesē 2 minūtes, tad pagriež formiņu ar maizītēm uz leju, un izņem.

13. Gatavs!

Recepte no plufit.ru

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+