Tematiskā avīze – ” Piens un tā produkti”

Peldošās salas. Klasiska recepte ar bērnības garšu! 1

Atdala olu baltumus no dzeltenumiem, baltumus saputo, pievienojot nedaudz cukura. Uzvārītā pienā ieber ēdamkaroti cukura. Ar karoti pienā liek olu baltuma pikas un apgrozot lēni izkarsē. Izņem, liek šķīvjos.

Reklāma
Reklāma
Krievija uzbrūk Ukrainai ar “brīnumieroci”. Ar to varētu tikt galā tikai F-16 144
TV24
“Viņi ir gatavi uz visādām neģēlībām.” Kas mudinātu Putinu pieņemt lēmumu uzbrukt NATO?
Veselam
Neviens to pat nenojauta – pasaulē populāros kosmētikas produktos vēzi izraisošas ķīmiskas vielas 800 reižu pārsniedz normu 33
Lasīt citas ziņas

Olu dzeltenumus saputo ar atlikušo cukuru, pievieno vaniļu, atšķaida ar daļu uzvārītā piena, visu ielej atpakaļ katlā un uz lēnas liesmas vai karsta ūdens peldē maisot karsē, līdz nedaudz sabiezē (nedrīkst pārkarsēt, tad olas sapārslos).

Mērci ātri atdzesē, lej porciju traukos.