Mobilā versija
-2.9°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
20. decembris, 2013
Drukāt

Pērļu kuskusa salāti ar kazas sieru, kūpinātu vistas krūtiņu


Foto - Valdis SemjonovsFoto - Valdis Semjonovs

Pērļu uzkusa salāti ar kūpinātu vistu. Ēdieni restorānā "Neiburgs" .

Sastāvdaļas:

70 g pērļu kuskusa,

50 g marinētu celmeņu,

80 g kazas siera,

80 g kūpinātas vistas krūtiņas,

40 g selerijas kāta,

40 g ķirštomātu,

30 g olīveļļas,

110 g dārzeņu buljona,

ķiploka daiviņa,

timiāna zariņš,

sāls, pipari pēc garšas.

Kā gatavot?

Pērļu kuskusu piecas minūtes vāra dārzeņu buljonā, kam pievienots timiāns un ķiploka daiviņa. Tad uzliek katlam vāku un ļauj kuskusam 10 minūtes uzbriest.

Kuskusu kārto uz šķīvja, tam virsū liek ķirštomātus, marinētas celmenes, kazas sieru, plāni sagrieztu vistas krūtiņu, plānās strēmelītēs sagrieztu selerijas kātu. Salātus rotā ar kresēm.

 

No restorāna “Neiburgs”

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+