Foto-Laura Grēviņa, ViensPlusViens.lv

Pica ar puķkāpostiem un fetas sieru no Lauras Grēviņas recepšu krājumiem 0

Sastāvdaļas
“Dobeles dzirnavnieka” picas maisījums
4 ēdamkarotes tomātu mērces
100 g tvaicētu puķkāpostu
100 g fetas siera
2 labas kvalitātes mednieku desiņas, sagrieztas ripiņās
baziliks
Piezīme: no maisījuma sanāk četras picas 20-24cm diametrā.

Reklāma
Reklāma
Viedoklis
Krista Draveniece: Puikam norauj bikses, meitai neļauj pačurāt. Kādi briesmoņi strādā mūsu bērnudārzos? 115
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija
Saules uzliesmojumu dēļ Zemi pārņēmusi spēcīga magnētiskā vētra. Cik dienu tā plosīsies?
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Pagatavo picas mīklu pēc norādēm uz iepakojuma. Sadala četrās daļās, izrullē.
Uz vienas no picām uzsmērē tomātu mērci. Liec virsū puķkāpostus, desiņas un fetas siera gabaliņus.
Cep 220 grādos 15-20 minūtes. Pasniedz kopā ar svaigām bazilika lapiņām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.