Mobilā versija
Brīdinājums +4.8°C
Leonīds, Leonīda
Piektdiena, 20. oktobris, 2017
15. aprīlis, 2017
Drukāt

Piecas lietas, kā sliktu dienu padarīt gaišāku (1)

Foto - ShutterstockFoto - Shutterstock

Vasara vairs nav aiz kalniem, bet tas nenozīmē, ka mūs nenonāmāc stress. Patiesībā daži no mums jūtas pat vēl nogurušāki, jo ir jānes papildus to cilvēku darba nasta, kuri ir devušies divu nedēļu atvaļinājumā. Kādam jaunajam uzņēmējam šis posms ir bijis viens no strespilnākajiem, jo viņš centās savākt līdzēkļus, kad, šķiet, ikviens investors bija izbraucis brīvdienās.

Lai arī kas radītu tev stresu, tev nav jāļauj tam izbojāt tavu dienu vai dzīvi. Piecus veidus, kā veiksmīgi cilvēki tiek galā ar ikdienas nospiestību, iesaka resurss fithacker.com.

1. Grūtāko izdari vispirms
Šo es iemācījos no žurnāla Cosmopolitan redaktores Helēnas Braunas, un es to nekad neaizmirsīšu. Katru rītu viņa pārliecinājās, ka visnepatīkamākie pienākumi ir ieplānoti pirmie, lai tas būtu runāt ar nepatīkamu klientu, vai darbinieka atlaišana. Līdzko esi ticis galā ar nepatīkamajiem uzdevumiem, tu ar prieku skatīsies uz turpmāko dienu, un tās sapulces neizskatīsies tik nepatīkamas.

2. Ieplāno “es” laiku
Džefs Veiners, “LinkedIn” priekšsēdētājs, apgalvo, ka cenšas dienā ieplānot 45 minūtes, lai pastaigātos un apdomātos. Tas palīdz iztukšot prātu. Bez e-pastiem, zvaniem, runāšanas – tikai domāšana. Tu varbūt domā, ka tev nav tādas izdevības to darīt katru dienu, bet, ja vari atrast pāris šādus brīžus visas nedēļas garumā, tu jutīsies daudz labāk. Būt jaunajam uzņēmējam nozīmē redzēt gan mežu, gan kokus, un bieži vien mēs attopamies iesprūduši starp kokiem visas dienas garumā.

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. CENZŪRA ir APZINĀTI PRETLIKUMĪGS NOZIEGUMS Atbildēt

    CENZŪRA.la-vīze CENZŪRA.la-vīze CENZŪRA.la-vīze CENZŪRA.la-vīze CENZŪRA.la-vīze
    CENZŪRA.la-vīze CENZŪRA.la-vīze CENZŪRA.la-vīze CENZŪRA.la-vīze CENZŪRA.la-vīze
    CENZŪRA.la-vīze CENZŪRA.la-vīze CENZŪRA.la-vīze CENZŪRA.la-vīze CENZŪRA.la-vīze
    CENZŪRA.la-vīze CENZŪRA.la-vīze CENZŪRA.la-vīze CENZŪRA.la-vīze CENZŪRA.la-vīze
    CENZŪRA.la-vīze CENZŪRA.la-vīze CENZŪRA.la-vīze CENZŪRA.la-vīze CENZŪRA.la-vīze
    CENZŪRA.la-vīze CENZŪRA.la-vīze CENZŪRA.la-vīze CENZŪRA.la-vīze CENZŪRA.la-vīze
    CENZŪRA.la-vīze CENZŪRA.la-vīze CENZŪRA.la-vīze CENZŪRA.la-vīze CENZŪRA.la-vīze
    CENZŪRA.la-vīze CENZŪRA.la-vīze CENZŪRA.la-vīze CENZŪRA.la-vīze CENZŪRA.la-vīze
    CENZŪRA.la-vīze CENZŪRA.la-vīze CENZŪRA.la-vīze CENZŪRA.la-vīze CENZŪRA.la-vīze
    CENZŪRA.la-vīze CENZŪRA.la-vīze CENZŪRA.la-vīze CENZŪRA.la-vīze CENZŪRA.la-vīze

Kāpēc konjaku nav jāsilda plaukstās un kādi kokteiļi modē, stāsta slavens pazinējsKonjaka pazinējs Žans Mišels Košē: konjaku jau 150 gadus bauda kokteiļos un pirms lietošanas to nav nepieciešams sildīt plaukstās!
Draugiem Facebook Twitter Google+