Mobilā versija
-0.1°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Svētdiena, 4. decembris, 2016
16. maijs, 2015
Drukāt

Piena koržiki – gardums bērniem (2)

Foto-say7.infoFoto-say7.info

Sastāvdaļas – 200 g cukura, 2 tējkarotes vanilīncukura, 150 g sviesta, 150 ml piena, 2 olas, 2 tējkarotes cepamā pulvera, 450 – 500 g miltu.

Pagatavošana.

Sviestu sakuļ kopā ar cukuru un vanilīncukuru. Pievieno olas, visu samaisa.

Pielej pienu, samaisa. Pievieno cepamo pulveri un miltus, visu kārtīgi samaisa.

Mīklu izveltnē apmēram 5 – 7 mm biezu.

Ar formiņu palīdzību izspiež koržikus.

Cepamo pannu ietauko vai izklāj ar cepamo papīru, virsū liek cepumus tā, lai būtu brīva vieta pa vidu.

Cep 180 grādu karstumā 20 – 25 minūtes.

Pirms pasniegšanas nokaisa ar pūdercukuru.

Labu apetīti!

Pievienot komentāru

Komentāri (2)

  1. Un kā tos sauc latviski?

    • Tāpat vien sauca, bet man viņi negaršoja, bet maniem bērniem ļoti garšoja. Nu gan vairs tādi nav redzēti un pati necepu.

Draugiem Facebook Twitter Google+