Foto – Valdis Semjonovs

Piešauj gurķiem asumiņu
! 1

Marinēšanas, konservēšanas, sālīšanas trakums ir sācies! Katrai saimniecei ir savas klasiskās receptes, taču laiku pa laikam gribas pamēģināt kaut ko jaunu un mazliet neparastāku. Gurķis ir īsti piemērots, lai ar to eksperimentētu.

Reklāma
Reklāma
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 174
TV24
Vai rudenī tiks palielinātas pensijas? Saeimas deputāts par plānotajām izmaiņām pensiju aprēķinā
Viedoklis
Krista Draveniece: Puikam norauj bikses, meitai neļauj pačurāt. Kādi briesmoņi strādā mūsu bērnudārzos? 115
Lasīt citas ziņas

Tradicionālie gurķa partneri ir dilles, upeņu lapas, pipari, ķiploki, bet tam piestāv arī ozola, mārrutku, ķiršu lapas.

Katrs var veidot savu garšu kompozīciju vai nopirkt speciālus garšvielu maisījumus, kuros ir, piemēram, ingvers, baziliks, čili, sinepes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mazsālītu gurķīšu divlitru burkai pietikšot ar ēdamkaroti maisījuma pulvera, ko iemaisa karstā marinādē.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.