Mobilā versija
+2.2°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
12. augusts, 2014
Drukāt

Piešauj gurķiem asumiņu
! (1)

Foto - Valdis SemjonovsFoto - Valdis Semjonovs

Marinēšanas, konservēšanas, sālīšanas trakums ir sācies! Katrai saimniecei ir savas klasiskās receptes, taču laiku pa laikam gribas pamēģināt kaut ko jaunu un mazliet neparastāku. Gurķis ir īsti piemērots, lai ar to eksperimentētu.

Tradicionālie gurķa partneri ir dilles, upeņu lapas, pipari, ķiploki, bet tam piestāv arī ozola, mārrutku, ķiršu lapas.

Katrs var veidot savu garšu kompozīciju vai nopirkt speciālus garšvielu maisījumus, kuros ir, piemēram, ingvers, baziliks, čili, sinepes.

Mazsālītu gurķīšu divlitru burkai pietikšot ar ēdamkaroti maisījuma pulvera, ko iemaisa karstā marinādē.

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. jūs ar savām receptēm un ieteikumiem nākat mazliet par vēlu , jo lielākā daļa jau ir paspējusi sagatavot krājumus ziemai

Draugiem Facebook Twitter Google+