Foto – Karīna Miezāja

Pikantā jūras velšu zupa 0

KĀ GATAVOT

Zivis aplej ar aukstu ūdeni, pieber nedaudz sāls un vāra aptuveni 10 min, līdz izveidojas buljons.

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
“Šis nav pirmais signāls, ka mūsu valstī kaut kas nav kārtībā” – Horens Stalbe atklāti par sajūtām pēc piedzīvotā uzbrukuma benzīntankā 80
Māte ar šausmām atklāj, ka jaundzimušais bērns, par kuru viņa rūpējās slimnīcā, nav viņas bērns
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa,” plāno aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri 69
Lasīt citas ziņas

Jūras velšu kokteili ieber pannā ar augstām malām, kurā iepriekš uzkarsēta eļļa. Cep 2 līdz 4 min, pēc tam pielej baltvīnu, uz lēnas uguns vāra 10 min. Pievieno savā sulā konservētus, sagrieztus tomātus un nedaudz zivju buljona. Pavāra vēl 15 min.

Kad virums jau gandrīz gatavs, liek klāt reņģes vai citas mazas zivtiņas, pavāra 5 min. Nu virumu var celt galdā. Rotā ar pētersīļiem un ar visu čaulu vārītām mīdijām.

Recepte no restorāna “Attica”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.