Mobilā versija
+8.4°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
5. decembris, 2014
Drukāt

Pikantā vistas zupa ar žāvētām plūmēm

Foto - Bonappetit.lvFoto - Bonappetit.lv
Sastāvdaļas:

apm. 700g atkauloti vistas šķiņķīši

50g rīsi

2 burkāni

1 sīpols

1 puravs

8-10 žāvētas plūmes

krustnagliņas

1-2 čili pipari

pētersīļi

1 lauru lapa

smaržīgie pipari

sāls

Pagatavošana

Burkānus un sīpolu notīrīt. Krustnagliņas sadurstīt sīpolā. Puravu sagriezt uz pusēm. Plūmes, ja ir nepieciešamība, iemērkt aukstā ūdeni uz 1 st.
Vistas gaļu ielikt katlā, pārliet ar ūdeni un uzvārīt. Noņemt putas, pievienot burkānus, sīpolu, puravu, lauru lapas, smaržīgos piparus un sāli pēc garšas. Vārīt līdz vistas gaļa gatava. Vistas gaļu izņemt un sagriezt mazākos gabalos. Buljonu izkāst un atgriezt atpakaļ katlā. Buljonam pievienot rīsus, čili piparus un vārīt apm. 15 min. Pievienot plūmes un vistas gaļu un vārīt vēl 5-7 min.
Zupu pasniedz pārkaisot ar sakapātiem pētersīļiem.

 
Recepti piedāvā
bonapetit-logo

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+