Andra Freidenfelda gatavotie vegāniskie ēdieni.   12/11/2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Andra Freidenfelda gatavotie vegāniskie ēdieni. 12/11/2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Valda Semjonova foto

Pikantais dārzeņu un kokosa riekstu piena sautējums. Andra Freidenfelda recepte 0

KĀ GATAVOT

Vokpannā nelielā eļļas daudzumā maisot apgrauzdē koriandra sēklas, kuminu un sinepju sēkliņas. Pievieno sakapātu zilo sīpolu. Kad sīpols viegli apcepies, liek klāt sakapātu ķiploku, pēc tam stienīšos sagrieztu pastinaku, selerijas sakni un cukīni. Maisot visu brīdi pacep, tad pievieno strēmelītēs sagrieztu papriku. Beigās liek klāt saldētos zaļos zirnīšus un pusi čili pāksts. Viegli apslaka ar sojas mērci. Vēl brīdi pacep, lūkojoties, lai dārzeņi nepārcepas. Pielej kokosa riekstu pienu un zemā temperatūrā pasautē vēl aptuveni 10 min. Ceļ galdā kopā ar vārītiem brūnajiem vai baltajiem rīsiem.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 24
Putins ir izmēģinājis jaunu “superieroci”, kādu pasaule “vēl nav redzējusi” 156
Kokteilis
Magnētiskās vētras 2024. gada aprīļa beigām – visbīstamākās dienas
Lasīt citas ziņas

Receptes ieteicējs “Radio SWH” dīdžejs, televīzijas raidījumu vadītājs, režisors un “Labvēlīgā tipa” mūziķis Andris Freidenfelds un viņa dzīvesbiedre Agnese Vīksniņa

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.