Mobilā versija
-2.2°C
Niklāvs, Nikola, Nikolajs, Niks
Otrdiena, 6. decembris, 2016
21. februāris, 2014
Drukāt

Pikantās meksikāņu pankūciņas

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Nepieciešams

Milti – 250 g
Olas – 2
Piens – 500 ml
Kausēts sviests – 1 ēdamkarote
Cukurs – 0,5 tējkarote
Jaukta maltā gaļa – 300 g
Sīpols – pusīte
Ķiploks – 2 daiviņas
Saldā paprika – puse
Asais zaļais pipars – puse
Konservēta kukurūza – 1 ēdamkarote
Kečups – 2 ēdamkarotes
Pētersīļi – 4 zariņi
Sāls
Malti sarkanie pipari
Augu eļļa

Pagatavošana

1. Olas bļodiņā sajauc ar pienu, kausētu sviestu, cukuru un šķipsniņu sāls. Iejauc miltus, samaisa un liek ledusskapī uz 30 minūtēm.

2. Sagatavo pildījumu. Sīpolu un ķiploku notīra, sagriež sīkos gabaliņos. Saldajam piparam izņem serdi, sagriež kubiņos. Aso piparu sasmalcina. Pētersīļus noskalo un sīki sagriež.

3. Uz pannas sakarsē 2 ēdamkarotes augu eļļas, 5 minūtes apcep sīpolus, ķiplokus un aso piparu. Pievieno malto gaļu un cep, maisot ar lāpstiņu, 6-8 minūtes. Pievieno saldo papriku, zaļumus un kečupu. Pievienot sāli un piparus pēc garšas, sautē ar vāciņu vēl 6-7 minūtes. Noņem no plīts, pievieno kukurūzu.

4. Izcep pankūciņas, izmantojot augu eļļu.

5. Liek 2 ēdamkarotes pildījuma katras pankūciņas vidū, satin.

6. Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 °С. Saliek pankūkas cepamtraukā, apslaka ar augu eļļu. Cep 15 minūtes.

7. Pasniedz ar asu tomātu mērci, rotā ar laima gabaliņiem.

Porcijas – 8, pagatavošanas laiks – 1 stunda.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+