Publicitātes foto

Pikantās meksikāņu pankūciņas 0

Sastāvdaļas

Milti – 250 g
Olas – 2
Piens – 500 ml
Kausēts sviests – 1 ēdamkarote
Cukurs – 0,5 tējkarote
Jaukta maltā gaļa – 300 g
Sīpols – pusīte
Ķiploks – 2 daiviņas
Saldā paprika – puse
Asais zaļais pipars – puse
Konservēta kukurūza – 1 ēdamkarote
Kečups – 2 ēdamkarotes
Pētersīļi – 4 zariņi
Sāls
Malti sarkanie pipari
Augu eļļa

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Krievija uzbrūk Ukrainai ar “brīnumieroci”. Ar to varētu tikt galā tikai F-16 144
TV24
“Viņi ir gatavi uz visādām neģēlībām.” Kas mudinātu Putinu pieņemt lēmumu uzbrukt NATO?
Krimināls
VIDEO. “Bēdz prom!” Kārsavā iereibusi kompānija bēg no policijas un smejas par vadītāja nonākšanu policijas rokās 43
Lasīt citas ziņas

1. Olas bļodiņā sajauc ar pienu, kausētu sviestu, cukuru un šķipsniņu sāls. Iejauc miltus, samaisa un liek ledusskapī uz 30 minūtēm.

2. Sagatavo pildījumu. Sīpolu un ķiploku notīra, sagriež sīkos gabaliņos. Saldajam piparam izņem serdi, sagriež kubiņos. Aso piparu sasmalcina. Pētersīļus noskalo un sīki sagriež.

CITI ŠOBRĪD LASA

3. Uz pannas sakarsē 2 ēdamkarotes augu eļļas, 5 minūtes apcep sīpolus, ķiplokus un aso piparu. Pievieno malto gaļu un cep, maisot ar lāpstiņu, 6-8 minūtes. Pievieno saldo papriku, zaļumus un kečupu. Pievienot sāli un piparus pēc garšas, sautē ar vāciņu vēl 6-7 minūtes. Noņem no plīts, pievieno kukurūzu.

4. Izcep pankūciņas, izmantojot augu eļļu.

5. Liek 2 ēdamkarotes pildījuma katras pankūciņas vidū, satin.

6. Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 °С. Saliek pankūkas cepamtraukā, apslaka ar augu eļļu. Cep 15 minūtes.

7. Pasniedz ar asu tomātu mērci, rotā ar laima gabaliņiem.