Mobilā versija
+2.2°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
28. jūnijs, 2015
Drukāt

Pikantās plātsmaizītes ar bumbieriem un sieru

platsmaize
Sastāvdaļas

Mīklai
4 glāzes miltu
250 ml ūdens
500 g sviesta

Pildījumam
200 g asa siera (pārmaiņai var ņemt brinzu vai "Dor Blu"
3 bumbieri
2 ēdamkarotes cukura
1/2 tējkarotes sinepju
1 zariņš bazilika

Pagatavošana

1. Miltus izsijā caur sietu, pievieno mīkstu sviestu un saberž. Pielej aukstu ūdeni un maisa, līdz veidojas viendabīga, gluda mīkla. Mīklu ietin pārtikas plēvē un liek ledusskapī uz 1 diennakti. Šajā laikā vairākas reizes izņem un paplikšķina ar rokām.

2. Izrullē mīklu maksimāli plāni, liek uz miltiem pārkaisītas pannas.

3. Sieru ar rokām sadrupina, bumbierus nomazgā, izņem serdi un sagriež gabaliņos.

4. Mīklu ieziež ar sviestu, liek virsū bumbierus un sieru, cep 15 minūtes.

5. Gatavo plātsmaizi atdzesē un sagriež gabaliņos.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+