Mobilā versija
-3.0°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
12. novembris, 2014
Drukāt

Pikantie kabaču salāti

Foto - Bonappetit.lvFoto - Bonappetit.lv
Sastāvdaļas:

800 g kabači

400g konservēti tomāti savā sulā

2 sīpoli

4 ķiploka daiviņas

3 ēd.k. sarkana adžika

3 ēd.k. kaltēti dārzeņi (burkāni, ķiploki, selerijas, pastinaks)

1 ēd.k. kaltētas garšvielas (dilles, pētersīļi)

sāls

Pagatavošana

Kabačus nomizot un sagriezt mazos gabaliņos. Sīpolus un ķiplokus nomizot un smalki sakapāt. Katlā ar biezu apakšu uzkarsēt eļļu un apcept tajā sīpolus un ķiplokus. Pievienot kabačus, kaltētus dārzeņus, garšvielas un cept vēl pāris minūtes. Pievienot konservētus (iepriekš sasmalcinātus) tomātus, adžiku un sautēt līdz kabači ir gatavi. Pēc garšas pievienot sāli.
Jau gataviem salātiem var pievienot sasmalcinātus svaigus zaļumus. Salātus var pasniegt gan siltus, gan aukstus.

 

Recepti piedāvā
bonapetit-logo

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+