Foto: Iaroshenko Maryna/Shutterstock

Pikantie kabaču salāti 0

Sastāvdaļas
• 1 kg kabaču
• 2 burkāni
• 2 lieli tomāti
• 1 sarkanā paprika
• 3–4 ķiploka daiviņas
• 1 sarkanais čili
• 1 ēdamkarote sinepju sēklu
• sauja bazilika lapu
• 100 ml augu eļļas
• 3 ēdamkarotes 9% galda etiķa
• 1 ēdamkarote cukura
• 1 ēdamkarote sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 24
Putins ir izmēģinājis jaunu “superieroci”, kādu pasaule “vēl nav redzējusi” 156
Kokteilis
Magnētiskās vētras 2024. gada aprīļa beigām – visbīstamākās dienas
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Kabačus, tomātus un papriku sagriež mazos gabaliņos, burkānus sarīvē, ķiploka daiviņas un čili sasmalcina. Visu liek katlā, pieber sinepju sēklas, sāli, cukuru, pielej eļļu. Uzvāra un, reizēm apmaisot un neuzliekot vāku, dārzeņus karsē uz lēnas uguns 40–45 minūtes. Vārīšanas vidū pievieno sasmalcinātu baziliku. Kad dārzeņi mīksti, pielej etiķi, minūti vēl pavāra. Ja nepieciešams, var vēl pievienot cukuru un sāli.

Liek izkarsētās burkās un aizvāko.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.