6. GARDI! 

Cūkgaļa baltvīnā noderēs gan brīvdienu, gan svētku mielastam. Liesu cūkgaļas mīkstumu vai kakla karbonādi sagriežu aptuveni 1,5 cm biezās šķēlēs, pievienoju 4 – 5 smalki sakapātas ķiploka daiviņas, šašlika garšvielu, timiānu un viena liela vai divu mazāku citronu sulu. Iemasēju gaļā, atstāju marinēties 12 stundas. Uzleju baltvīnu, atstāju ledusskapī vēl uz 12 stundām. Katru gabaliņu apcepu viegli brūnu, kārtoju karstumizturīgā traukā, apleju ar atlikušo marinādi, pārsedzu ar foliju un cepu cepeskrāšnī 1 stundu, ja nepieciešams, vēl pārlejot ar vīnu. Galdā ceļu ar krāsnī ceptiem kartupeļiem un svaigu dārzeņu salātiem. Gaļa izdodas ļoti mīksta un aromātiska.

6. GARDI! 
 Cūkgaļa baltvīnā noderēs gan brīvdienu, gan svētku mielastam. Liesu cūkgaļas mīkstumu vai kakla karbonādi sagriežu aptuveni 1,5 cm biezās šķēlēs, pievienoju 4 – 5 smalki sakapātas ķiploka daiviņas, šašlika garšvielu, timiānu un viena liela vai divu mazāku citronu sulu. Iemasēju gaļā, atstāju marinēties 12 stundas. Uzleju baltvīnu, atstāju ledusskapī vēl uz 12 stundām. Katru gabaliņu apcepu viegli brūnu, kārtoju karstumizturīgā traukā, apleju ar atlikušo marinādi, pārsedzu ar foliju un cepu cepeskrāšnī 1 stundu, ja nepieciešams, vēl pārlejot ar vīnu. Galdā ceļu ar krāsnī ceptiem kartupeļiem un svaigu dārzeņu salātiem. Gaļa izdodas ļoti mīksta un aromātiska.

6. GARDI! 
 Cūkgaļa baltvīnā noderēs gan brīvdienu, gan svētku mielastam. Liesu cūkgaļas mīkstumu vai kakla karbonādi sagriežu aptuveni 1,5 cm biezās šķēlēs, pievienoju 4 – 5 smalki sakapātas ķiploka daiviņas, šašlika garšvielu, timiānu un viena liela vai divu mazāku citronu sulu. Iemasēju gaļā, atstāju marinēties 12 stundas. Uzleju baltvīnu, atstāju ledusskapī vēl uz 12 […]

Pildīta karbonāde. Saimniecības “Kraujas” recepte 1

Karbonādes mīkstums, garšvielas, žāvēts cauraudzis speķis, siers, garšvielas, sāls.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 vārdu īpašniekus, kuri kā magnēti pievelk pretējā dzimuma pārstāvjus
Kokteilis
Septiņi seni vārdi, kurus nevajadzētu dot meitenēm
Kokteilis
“Man ir lauzta kāja un deguns, pārsista piere, pamatīgs smadzeņu satricinājums…” Horens Stalbe Dobelē nežēlīgi piekauts 191
Lasīt citas ziņas

Gaļu sagriež šķēlēs, izklapē, uzkaisa garšvielas, sāli, liek siera šķēlītes un uzber sasmalcinātu cauraugušu speķi, pārloka uz pusēm, apcep no abām pusēm, pēc tam sautē.

Vairāk recepšu un padomu – tematiskajā avīzē “Mājas Gardumi”.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.