Foto – Bonappetit.lv

Pildīta lielopa gaļas rulete 0

Pagatavošana

Liellopa gaļu, cūkgaļas krūtiņu un aknas sagriezt kubiņos, pievienot sagrieztus pabiezos gabalos šalotes sīpolus, timiānu un pārliet ar brendiju. Apsegt ar vāku vai pārtikas plēvi un atstāt marinēties uz 24 st.

Reklāma
Reklāma
Veselam
8 veidi, kā bērnu izaudzināt par potenciālo psihoterapeita pacientu 18
TV24
Šoreiz “šefs” ir pielaidis kolosālu kļūdu. Vai Krievijas elite patiesībā gaida Putina nāvi? 41
RAKSTA REDAKTORS
“Šorīt viņi tur stāvēja vairāk nekā pusstundu, diskusijas bija skaļos toņos” – jautājam instruktoram, kuram no šoferiem šādā situācijā ir priekšroka 3
Lasīt citas ziņas

Gaļu kopā ar sīpoliem izmalt gaļas mašīnā. Pievienot olu un sasmalcinātus ķiplokus. saldo krējumu, samaisīt. Pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.

Uz darba virsmas izklāt foliju. No gaļas izveidot cilindru, iespiest pa vidu plūmes un stienīšos sagrieztu sieru, ietīt folijā un cept cepeškrāsnī 50-60 min. Apm. pēc 30 min. foliju atvērt vaļā un turpināt cept. Ik pa brīdim apsmērēt ar sulu, kas izdalās cepšanas laikā.

Recepte tapusi, sadarbībā ar “Prizmu”

Recepti piedāvā

CITI ŠOBRĪD LASA