Mobilā versija
-0.3°C
Evija, Raita, Jogita
Sestdiena, 3. decembris, 2016
25. augusts, 2015
Drukāt

Pildīta vimba dažādībai ēdienkartē

Foto - Bonappetit.lvFoto - Bonappetit.lv
Sastāvdaļas:

2 vimbas

12 Kalamata olīvas
kaltēta raudene
2 ķiploka daiviņas
2 tomāti
olīveļļa
sāls, pipari

Vimba ir viena no zivīm kuru kaut reizi noķēris ikviens makšķernieks. Taču ne katra saimniece šo zivtinu gatavojusi, tāpēc piedāvājam vienu vienkāršu vimbas pagatavošanas recepti.Vimba ir viena no zivīm kuru kaut reizi noķēris ikviens makšķernieks. Taču ne katra saimniece šo zivtinu gatavojusi, tāpēc piedāvājam vienu vienkāršu vimbas pagatavošanas recepti.

Pagatavošana

Cepešpannu izklāt ar cepamo papīru vai foliju. Cepeškrāsni uzkarsēt līdz 200 grādiem.

Vimbas izķidāt un atzvīņot. Ar asu nazi gareniski iegriezt zivs ādu vairākās vietās. Zivis ierīvēt ar sāli un svaigi maltiem pipariem. Pārlikt cepešpannā.

Pagatavot pildījumu. Tomātus sagriezt mazos kubiņos. Ķiplokus un sīpolu smalki sakapāt. Olīvas sagriezt smalkāk. Visu sajaukt kopā, pievienot mazliet olīveļļas, raudeni, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas.

Piepildīt zivis, apslacīt ar olīveļļu un cept cepeškrāsnī 30-35 min.

Pasniedz uzreiz.

 

Recepti piedāvā

bonap

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+