Mobilā versija
-0.3°C
Evija, Raita, Jogita
Sestdiena, 3. decembris, 2016
1. jūlijs, 2015
Drukāt

Pildīta vistas filejas rulete

Foto - Bonappetit.lvFoto - Bonappetit.lv
Sastāvdaļas:

vistas krūtiņa (vēlams ar ādu)

300ml ūdens vai buljons

2 lauru lapas

2 krustnagliņas

3-4 smaržīgie pipari

sāls

Pildījumam:

2 ķiploka daiviņas

pētersīļi

3 ēd.k. rīvmaize

3 ēd.k. rīvēts siers Parmezāns

apelsīns

Pagatavošana

Pagatavot pildījumu. Ķiplokus sasmlacināt ar pētersīļiem, pievienot rīvmaizi un sieru.

Vistas krūtiņu izklāt uz darba virsmas kā “grāmatu” ar ādu uz leju. Jums būs ērtāk, ja fileja ir dubulta un ar ādu, bet var izmantot arī vistas filejas. Krūtiņu iesmerēt ar pildījumu pēc iespejas vienmērīgāk un sarulēt. Sastiprināt ar irbulīšiem vai sasiet ar kulināro diegu. Apelsīnu sagriezt uz pusēm un ierīvēt ruleti, izspiežot no tā sulu.

Karstumizturīgā traukā ieliet ūdeni vai buljonu, pievienot lauru lapas, krustnagliņas, piparus, sāli un ievietot ruleti ar šuvi uz leju.

Novietot cepeškrāsnī uz 30-40 min, ik pa brīdim aplejot ar buljonu.

Ruleti var pasniegt gan aukstu kā uzkodu, gan siltu kā pamatēdienu.

Recepti piedāvā

bonapetit-logo

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+