Mobilā versija
-0.3°C
Evija, Raita, Jogita
Sestdiena, 3. decembris, 2016
6. janvāris, 2014
Drukāt

Pildīta vistas kājiņa


Polis6_VI

Sastāvdaļas: Vistas kājiņa, ola, ananass, spināti, garšvielas – Meksikas maisījums, pipari, sāls. Piedevām: kartupeļi, sāls.

 

Kā gatavot?

Vistas kājiņai akurāti novelk ādu, atkaulo gaļu. Sīki sagriež, pievieno jēlu olu, sakapātu ananasu, spinātus, garšvielas, piemēram, Meksikas maisījumu, sāli, piparus. Masu samīca, pilda vistas ādā, aptuveni 20 min cep cepeškrāsnī 180 grādos. Pasniedz ar zeltaini saceptu rīvētu kartupeļu masu.

 

Gatavoja muzikālās kafejnīcas Jūrmalā “Viss kārtībā” īpašnieks un šefpavārs Andris Polis.

 

 

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+