Foto-Anda Krauze

Pildīta vistas rulete – no Kaucmindes Mājturības institūta recepšu krājuma 0

Sastāvdaļas
• Vistas fileja
• Parmas siers
• Spināti
• Marinēti šampinjoni
• Saulē kaltēti tomāti
• Milti
• Olas
• Pipari
• Sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
Notriektā tautumeita 7
Veselam
Zinātnieki atklājuši iemeslu, kas varētu izskaidrot gados jaunu cilvēku biežo saslimstību ar vēzi 57
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Veselu vistas fileju sagriež iespējami lielās šķēlēs un izdauza ar gaļas āmuru. Uzbārsta mazliet sāls un piparu, tad uz šķēles liek iepriekš sagatavotu pildījumu un satin ciešā rullītī. Panē miltos un olā, cep karstā eļļā, kamēr rulete gaiši brūna. Pēc tam aptuveni 10–12 minūtes sautē cepeškrāsnī. Atdzesē, griež šķēlēs un pasniedz.

Lai pagatavotu pildījumu, saulē kaltētus tomātus un marinētus šampinjonus smalki sagriež, spinātus sakapā. Pievieno rīvētu Parmas sieru un visu samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA
Foto – Anda Krauze
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.