Mobilā versija
Brīdinājums -2.4°C
Voldemārs, Valdemārs, Valdis
Svētdiena, 11. decembris, 2016
25. augusts, 2015
Drukāt

Pildītas kabaču laiviņas

Foto - Aija GeidaFoto - Aija Geida
Sastāvdaļas:

(4 porcijas)

• 4 kabači

• 8 tomāti

• Saldā paprika

• 150 g viegli kūstoša siera (Krievijas, Holandes, Zelta)

• 50 ml saldā krējuma

• ½ tējkarotes sāls

• ⅓ tējkarotes maltu melno piparu

• 4 ēdamkarotes sakapātu zaļumu: baziliks, pētersīļi, dilles, lociņi

• Eļļa dārzeņu apsmidzināšanai

Kabačus nomazgā un pārgriež uz pusēm. Izņem sēklotni. Katrai pusītei uzkaisa mazliet sāls un piparu, apsmidzina ar eļļu. Papriku un sieru sagriež kubiciņos, tomātus – šķēlītēs. Kabaču laiviņās kārto papriku un sieru. Virsū uzliek tomātu šķēlītes un vēl uzlej nedaudz saldā krējuma. Pārkaisa ar zaļumiem un cep +180 °C aptuveni pusstundu (cepšanas laiks atkarīgs no kabaču lieluma un mizas biezuma). Pildījumu var papildināt ar žāvētu gaļu vai desu.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+