Mobilā versija
-2.9°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
5. februāris, 2014
Drukāt

Pildīti šampinjoni ar sieru un šķiņķi – vienkārša un garda recepte (2)

Foto - Shutterstock.comFoto - Shutterstock.com

Lai gan recepte izklausās visai izsmalcināta, šo ēdienu pagatavot ir pavisam vienkārši.

Sastāvdaļas

15 lieli šampinjoni
1 sīpols
100 g siera
100 g šķiņķa
50 g sviesta
Augu eļļa cepšanai
Rīvmaize panēšanai – 2 ēd. karotes
Zaļumi
Sāls
Pipari

Pagatavošana

1. Šampinjonus nomazgā, nogriež kātiņus. Cepurītes liek uz cepampannas, kas ieziesta ar sviestu.

2.Kamēr gatavo pildījumu, cepeškrāsni liek uzkarst līdz 220 grādiem. Sēnes liek cepeškrāsnī un cep 10 minūtes.

3.Sēņu kātiņus un šķiņķi sasmalcina, pierīvē sieru un pievieno sīki sagrieztu sīpolu.

4.Vispirms apcep sīpolus, pēc tam pievieno šķiņki un sēnes.

5.izņem šampinjonus no cepeškrāsns, ievieto pildījumu. Pēc tam rīvēto sieru sajauc ar rīvmaizi un pārkaisa pildītajām sēnēm.

6.Pannu vēlreiz liek cepeškrāsnī uz 10 minūtēm.

Pievienot komentāru

Komentāri (2)

  1. Ļoti garšīga recepte, tikai es krāsainībai vēl pievienoju papriku.

  2. Jāatceras, ka vislabāk ir pirkt lielos šampinjonus, bet esmu jau pagatavojusi jau sen šampinjonus pēc šīs receptes, ļoti, ļoti gardi un sātīgi!

Draugiem Facebook Twitter Google+