Mobilā versija
+5.2°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
17. aprīlis, 2012
Drukāt

Pildīts Kazdangas ķimeņu siers ar sviestā ceptiem spinātiem un sparģeļiem


Recepte1-ak5

Sastāvdaļas: 150 g Kazdangas ķimeņu siera, sauja spinātu, 4 sparģeļi, 1 ēdamkarote sviesta, 2 ēdamkarotes miltu, 1 ola, 4 ēdamkarotes rīvmaizes.

 

Kā gatavot?

Sieru pārdala uz pusēm, iegriež kabatiņas. Pilda ar sviestā ceptiem spinātiem, panē miltos, olā, rīvmaizē. Cep uz sakarsētas pannas, kamēr izveidojas zeltaina garoziņa. Pasniedz ar svaigiem vai ceptiem dārzeņiem.

 

 

 

SIA “Elpa” valdes priekšsēdētāja Gundara Siseņa un restorāna “Desiderata” pavāra Nikolaja Borodkina recepte.

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+