Mobilā versija
-2.4°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
4. aprīlis, 2012
Drukāt

Pilngraudu kviešu miltu uzpūtenis ar āboliem un vaniļu

Nepieciešams: 5 lieli āboli (nomizoti, bez serdēm), 1 l ūdens, 1 vaniļas pāksts, 1 glāze un 2 ēdamkarotes vidēji rupja maluma pilngraudu kviešu miltu, cukurs pēc garšas.

 

Kā pagatavot?

Katlā liek smalki sagrieztus ābolus, pielej ūdeni, iegrieztu vaniļas pāksti un vāra, kamēr āboli mīksti. Pieber rupja maluma pilngraudu kviešu miltus un vāra 7 – 10 minūtes. Pieber cukuru pēc garšas. Atdzesē un saputo. Pasniedz ar pienu.

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+