Pilngraudu miežu maize ar medu 0

Pilngraudu milti organismu nodrošina ar nepieciešamo enerģiju, minerālvielām un taukskābēm, kas ir pilnvērtīga uztura sastāvdaļas. Tāpēc ir vērts pamēģināt, kāda sanāk maize  no šiem miltiem.

Reklāma
Reklāma

Pilngraudu miežu maize ar medu

Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 174
TV24
Vai rudenī tiks palielinātas pensijas? Saeimas deputāts par plānotajām izmaiņām pensiju aprēķinā
“Krievi mūs burtiski aprīs!” Ukraiņu komandieris skaidro iespējamās kara pauzes briesmas
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana: izkausē sviestu, pievieno pienu, olu, medu, tad visu iejauc miltu maisījumā. Mīklu liek ietaukotā veidnē vai uz plāts un cep 200 grādu temperatūrā aptuveni 40 minūtes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.