Piparkūku krēms ar apelsīnu mērci
 0

Sastāvdaļas. 200 g saldā krējuma,100 g cukura, ½ tējk. kanēļa, 100 g piparkūku, 2 apelsīni, krustnagliņas, kanēļa standziņa, kartupeļu ciete.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Viedoklis
Krista Draveniece: Puikam norauj bikses, meitai neļauj pačurāt. Kādi briesmoņi strādā mūsu bērnudārzos? 107
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa.” Vai varētu aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri? 400
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 88
Lasīt citas ziņas

Nomizo divus apelsīnus, izspiež sulu, miziņu smalki sagriež. Apelsīnu sulu, kam pievienots nedaudz ūdens, lej katlā, pieber sasmalcinātās miziņas. Uzvāra, noputo. Pievieno cukuru, krustnagliņas un kanēļa standziņu. Pievieno ūdenī izšķīdinātu kartupeļu cieti. Saputo saldo krējumu, pievienojot cukuru un kanēli. Tajā iecilā sadrupinātas piparkūkas. Liek ledusskapī atdzist. Krēmu pasniedz ar apelsīnu mērci.

 

Gatavoja atpūtas kompleksa “Turbas” šefpavāre Agnese Ventiniece.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.