Mobilā versija
-2.2°C
Baiba, Barbara, Barba
Sestdiena, 3. decembris, 2016
17. jūlijs, 2014
Drukāt

Piparmētru granitē

Foto-Baiba BucenieceFoto-Baiba Buceniece

 

Sastāvdaļas: Baltvīns, dzirkstošais vīns, augļi – zemenes, vīnogas, arbūzs, mango.

 

Kā gatavot?

1/3 daļu baltvīna lej traukā, iemērc piparmētru lapiņas un atstāj divas stundas ievilkties. Pēc tam klāt pielej 2/3 daļas šampanieša un trauku liek saldētavā, ik pa brīdim apmaisot. Atkarībā no temperatūras saldētavā šis process ilgst 2 – 4 stundas.

Kad dzēriens sasalis, to kārto glāzē. Vienā kārtā liek saldēto dzērienu, dēvētu par granitē, otrā augļus – vīnogas, zemenes, arbūzu, mango. Pirms pasniegšanas pāri lej nedaudz piparmētru liķiera. Rotā ar piparmētru lapiņām.

 

Gatavoja kokteiļbāra “Betty Page”  šefpavārs Gatis Maksimovs

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+