Mobilā versija
+2.0°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
18. jūnijs, 2015
Drukāt

Pīrāgs ar tunci un sieru. Burtiski kūst uz mēles!

piragsartunci
Sastāvdaļas

6 kartupeļi
250 konservēta tunča
100 g siera
2 olas
2 ķiploka daiviņas
3 ēdamkarotes majonēzes
20 g sviesta
Sāls un malti pipari - pēc garšas

Pagatavošana

1. Kartupeļus novāra pusgatavus un sagriež aplīšos. Olas sakuļ. Sieru sarīvē uz smalkas rīves un sajauc ar majonēzi. Pievieno olas, sakapātus ķiplokus, maltus piparus. Samaisa.

2. Tunci samīca ar dakšiņu. Cepamo formu ieziež ar sviestu.

3. Liek formā kārtu kartupeļu, pēc tam tunci un atkal kartupeļus. Pārlej ar daļu siera un olu maisījuma. Atkal liek kartupeļus un zivi, pārlej ar maisījumu. Tādā veidā liek kārtu pēc kārtas, kamēr izlietoti visi kartupeļi un zivis. Pīrāgu pārlej ar atlikušo maisījumu.

4. Pīrāgu cep 15 minūtes karstā cepeškrāsnī, līdz izveidojas zeltaini brūna garoziņa. Ļauj nedaudz atdzist, sagriež porcijas lieluma gabaliņos un pasniedz ar kapātiem zaļumiem un sagrieztiem tomātiem.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+