Mobilā versija
Brīdinājums +0.7°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
23. jūlijs, 2014
Drukāt

Pīrāgs ar upenēm un jāņogām

Foto no vatrushki.blogspot.comFoto no vatrushki.blogspot.com

Mīklai:

200 g miltu

1 tējkarote cepamā pulvera

125 g atdzesēta sviesta

150 g cukura

2 olu dzeltenumi

Pildījumam:

500 g upeņu un jāņogu

2 olu baltumi

50 g cukura

2 tējkarotes cietes

1. Miltus izsijā, pievieno cepamo pulveri. Tad pieliek sviestu un cukuru, olu dzeltenumus. Izveido mīklu. Liek leduskapī uz pusstundu.

2. Uzsilda cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Izrullē mīklu, liek formā, maliņas liecot uz augšu. Sadursta ar dakšiņu un cep 15 minūtes. 

3. Nomazgā ogas, noņem kātiņus. 

4. Rūpīgi sakuļ olu baltumus, pakāpeniski pievieno cukuru. Pievieno cieti, kuļ vēl pāris minūtes. Rūpīgi iemaisa ogas un šo masu kārto uz izceptās mīklas. Cep vēl 10-12 minūtes. Var rotāt ar ogām. 

Recepte no vatrushki.blogspot.com

Pievienot komentāru

Aplamie apgalvojumi. Pēc intervijas ar Fātimu teoloģe par sievietes lomu islāmā (4)Pēc “LA” publicētās intervijas ar Līgu Fātimu Legzdiņu un “Latviešu mentalitāte sasaucas ar islāmu, prāto konvertīte Līga Fātima” lasītāji uzdeva jautājumus, vai
Draugiem Facebook Twitter Google+