Mobilā versija
-1.5°C
Voldemārs, Valdemārs, Valdis
Svētdiena, 11. decembris, 2016
1. janvāris, 2013
Drukāt

Pļava galdā

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Daudzas lietas, komplektētas neierastā veidā, kļūst izmantojamas jaunā kvalitātē.

 

Izrādās, pat pagalma mauriņš un pusdienu galds savstarpējo dialogu var risināt, savienoti vienā konstrukcijā, piedevām neko nezaudējot no sava noderīguma. Sevišķi patīkama šī savienība ir ziemā, kad sirds ilgojas pēc neiespējamā – piknika zaļumos. Šīs patiesi dziļi zaļās dizaina idejas autors esot cienījamais arhitekts Haiko Cornelisens. Galda virsmu veido ūdensizturīga kaste, kurā ietilpst rupjas grunts slānis un velēna ar labu mauriņu. Pašu galdu var izgatavot pēc vajadzības – lielu, mazu, no koka vai tērauda. Galdu var uzlikt uz ritenīšiem un viegli transportēt uz vajadzīgo vietu, kur mauriņam augt labāk, un istabas centrā izvilkt tikai tad, kad radusies piknika noskaņa. Mauriņš jākopj atbilstoši dārzniecības kanoniem. Kad pusdienu laikā uz tā nobirst drupačas, nav jāsatraucas – tās pārvērtīsies par organisko mēslojumu. Šāds ekoloģisks ēdamgalds videi draudzīgajiem latviešiem varētu iepatikties, jo pēdējā laikā populāri kļūst veidot zaļās sienas – kādu dzīvokļa sienu apstādīt ar zaļumiem, veicinot veselīgu mājas mikroklimatu.

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+