Mobilā versija
-2.2°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
18. jūlijs, 2014
Drukāt

Plūmju, apelsīnu un valriekstu ievārījums

Foto - FotoliaFoto - Fotolia

Nepieciešams
900 g plūmju
1 liels apelsīns
Puscitrons
50 g sasmalcinātu valriekstu
900 g cukura

Pagatavošana
No plūmēm izņem kauliņus, tos iesien marlē.
Plūmes liek katlā, ieber cukuru, apelsīna un citrona smalki sagrieztu miziņu un sulu, ieliek maisiņu ar kauliņiem.
Vāra dažas minūtes uz lēnas uguns, tad pievieno riekstus.
Turpina vārīt apmēram 20 minūtes.
Labi samaisa, iepilda burciņās un aizvāko.

 

Sagatavots pēc tematiskā izdevuma “Mājas Labumi”

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+