Mobilā versija
+0.1°C
Antonija, Anta, Dzirkstīte
Trešdiena, 7. decembris, 2016
22. jūlijs, 2016
Drukāt

Portobello sēnes ar spinātiem un sieru

Foto - Justīne un Monika, Divi10.comFoto - Justīne un Monika, Divi10.com
Sastāvdaļas

4 Portobello sēnes
4 gab. Trikata Sniega bumbas ar baravikām
1 liela sauja spinātu
1 liels sīpols
4 ķiršu tomātiņi
olīveļļa
sāls un pipari

1. Portobello sēnes uzmanīgi notīri ar salveti un ar nazi izgriez sēnēm kātiņus, nemet tos ārā.

2. Sagriez sīpolu un sēņu kātiņus. Pannā uz plīts ielej nedaudz eļļu un apcep sīpolus ar sēņu kātiņiem, pievieno sāli un piparus. Kad sīpoli apbrūnējuši, nogriez uguni un, kamēr panna vēl karsta, pie sīpoliem iemaisi spinātus, līdz tie noplok.

3. Uzsildi cepeškrāsni 180 grādus karstu.

4. Apslaki Portobello sēnes ar eļļu un kārto uz cepamās pannas, uz kuras uzklāts cepamais papīrs.

5. Pildi katru sēni ar apceptajiem sīpoliem un spinātiem. Tad sadrupini virsū Sniega bumbas, smalki sakapātus lociņus un uz pusēm
pārgrieztus ķiršu tomātiņus.

6. Liec cepeškrāsnī cepties aptuveni 10-12 minūtes.

7. Pasniedz kā piedevu grilētiem gaļas ēdieniem, salātiem vai ēd tāpat.

Recepšu un fotogrāfiju autores: Justīne un Monika, Divi10.com

Foto - Justīne un Monika, Divi10.comFoto - Justīne un Monika, Divi10.com

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+