Foto-Shutterstock

Pufīgas, aromātiskas vafeles brokastīm 4

Pufīgas, aromātiskas vafeles der ne tikai brīvdienu brokastīm. Arī darbdienās varat palutināt savus mīļos ar karstām vafelēm brokastīs. Tikai iepriekšējā vakarā atsevišķos traukos samaisiet sausās un mitrās sastāvdaļas, no rīta tās savienojiet un pielejiet gāzētu ūdeni. Pārējo paveiks vafeļu panniņa.

Reklāma
Reklāma
Viedoklis
Krista Draveniece: Puikam norauj bikses, meitai neļauj pačurāt. Kādi briesmoņi strādā mūsu bērnudārzos? 115
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa.” Vai varētu aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri? 400
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 88
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – 300 g miltu, ēdamkarote cukura, 3/4 tējkarotes sāls, 1/2 glāze sausā piena, 1/2 tējkarotes sodas, tējkarote vaniļas cukura, 120 g jogurta, 2 olas, 60 ml rafinētas augu eļļas, 300 ml stipri gāzēta ūdens.

Pagatavošana.

Lielā bļodā ar putu slotiņu samaisa miltus, cukuru, sāli, vaniļas cukuru, sauso pienu un sodu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Citā bļodā samaisa olas ar jogurtu un augu eļļu.

Šo šķidro maisījumu ielej pirmās bļodas vidū un samaisa viendabīgā pabiezā masā.

Pielej apmēram trešo daļu no gāzētā ūdens, visu samaisa.

Papīra dvieli piesūcina ar eļļu un iesmērē vafeļu pannai visas rieviņas. Uzsilda vafeļu pannu.

Mīklai pielej atlikušo gāzēto ūdeni, visu rūpīgi samaisa. Cep vafelītes.

Pasniedz pēc vēlmēm – ar ogām, medu, krējumu, saldējumu, sīrupu vai šokolādi.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.