Mobilā versija
+2.0°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
23. decembris, 2014
Drukāt

Puravu ābolu salāti

Foto - Bonappetit.lvFoto - Bonappetit.lv
Sastāvdaļas:

Sastāvdaļas

1 puravs

1 ābols

3-4 cieti vārītas olas

150g turku/grieķu jogurts

sāls, cukurs

Pagatavošana

Puravus nomazgāt, olas nolobīt un sagriezt.
Ābolus nomazgāt, nomizot un sarīvēt uz dārzeņu rīves. Ābolus sajaukt ar jogurtu, pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.
Traukā kārto pamīšus puravus un olas, katru kārtu pārlejot ar sagatavoto mērci.

 

Recepti piedāvā
bonapetit-logo

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+