Mobilā versija
-2.2°C
Niklāvs, Nikola, Nikolajs, Niks
Otrdiena, 6. decembris, 2016
4. jūnijs, 2012
Drukāt

Rabarberu pīrāgs

rabar2

Man ļoti garšo rabarberi visvisādos veidos, tad nu, kamēr ir tāda izdevība, gatavoju keksus, ķīsēļus un arī pīrāgu.

Sastāvdaļas mīklai:

glāze 250ml tilpuma: 1 glāze milti,

1/2 glāze mannā, 

1/2 glāze auzu pārslas,

1 glāze cukurs,

3 olas,

1 paciņa vaniļas cukurs,

1 glāze kefīrs,

1 tējk. ar mazu kaudzīti cepamais pulveris.

Kā gatavot?

Mannu, auzu pārslas, kefīru samaisam un atstājam uz 20 minūtēm. Olas saputojam ar cukuru un vaniļu, pievienojam auzu pārslu mannā maisījumu, sakuļam. Pievienojam miltus, kur iemaisīts cepamais pulveris. Izmaisām un lejam formā ap 1-1,5 cm austumā.

Sīki sagriežam 0,5 kg rabarberus un beram virsū mīklai.

 

Pāri pārlejam:

-200 ml skābais krējums

-2 olas

– 1/2 glāze cukurs

-1 paciņa vaniļas cukurs

-200g biezpiens

Olas kuļam ar cukuru, pievienojam krējumu un biezpienu. Šo lejam virsū rabarberiem.

 

rabar1

 

Cepam ap 180-200 grādos 40-50 minūtes.

 

 

rabar2

 

Super gards pīrāgs un pagatavot pavisam vienkārši!

 

Iesūtījusi Natālija Rogova

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+