Mobilā versija
+5.0°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
28. jūnijs, 2014
Drukāt

Rabarberu, rozīņu un apelsīnu ievārījums. Mazliet neparasta recepte

Foto - ShutterstockFoto - Shutterstock

Nepieciešams

2 kg rabarberu, 450 g bezkauliņu rozīņu, 2 apelsīni, 1 citrons, 2,5 kg cukura.

Pagatavošana

Rabarberus nomazgā un sagriež 2,5 cm garos gabaliņos. Ieliek lielā katlā un apkaisa ar cukuru, pievieno rozīnes un citrona un apelsīnu rīvētu miziņu un sulu.

Samaisa ar koka karoti.

Uzliek vāku un tur stundu. Tad vāra uz lēnas uguns, bieži apmaisot, apmēram 45 minūtes.

Sapilda tīrās, siltās burciņās un nekavējoties aizvāko.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+