Foto – Shutterstock

Rabarberu, rozīņu un apelsīnu ievārījums. Mazliet neparasta recepte 0

Sastāvdaļas – 2 kg rabarberu, 450 g bezkauliņu rozīņu, 2 apelsīni, 1 citrons, 2,5 kg cukura.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Mājas
12 senlatviešu ticējumi par Jurģu dienu: kāda šī diena, tāda visa vasara? 25
10 apetīti nomācoši produkti, kas jāēd katru dienu 23
Kokteilis
“Man ir lauzta kāja un deguns, pārsista piere, pamatīgs smadzeņu satricinājums…” Horens Stalbe Dobelē nežēlīgi piekauts 33
Lasīt citas ziņas

Rabarberus nomazgā un sagriež 2,5 cm garos gabaliņos. Ieliek lielā katlā un apkaisa ar cukuru, pievieno rozīnes un citrona un apelsīnu rīvētu miziņu un sulu.

Samaisa ar koka karoti.

Uzliek vāku un tur stundu. Tad vāra uz lēnas uguns, bieži apmaisot, apmēram 45 minūtes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Sapilda tīrās, siltās burciņās un nekavējoties aizvāko.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.