Mobilā versija
-2.8°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
16. septembris, 2015
Drukāt

Raibās dārzeņu šniceles ar zaļumu biezpienu

sniceles
Sastāvdaļas

4 porcijām
300 g ziedkāpostu
300 g ķirbja
Sāls
Pipari
Citronu sula
4 olas
100 g kviešu miltu
500 g rīvmaizes
100 ml eļļas
Biezpiens ar zaļumiem

Gatavošanas laiks:
apm. 20 minūtes
(jāparedz laiks cepšanai)

Katrā porcijā apm. 590 kcal/2470 kJ
21 g olbaltumvielu, 22 g tauku, 77 g ogļhidrātu

Pagatavošana

1. Ziedkāpostu sadala rozetītēs, ķirbi nomizo un sagriež 1 cm biezās šķēlēs. Verdošā sālsūdenī blanšē aptuveni minūti. Izņem, noliek notecēt, pārkaisa ar sāli un pipariem. Apslaka ar citronu sulu.

2. Olas sakuļ. Atsevišķos trauciņos ieber miltus un rīvmaizi. Dārzeņus apviļā miltos, olās un rīvmaizē, cep eļļā. Pasniedz ar zaļumu biezpienu.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+