Ēdieni. Kafejnīca  “Minka”. Meža iela 4.   25.03./2015 foto: Valdis Semjonovs/Praktiskais Latvietis
Ēdieni. Kafejnīca “Minka”. Meža iela 4. 25.03./2015 foto: Valdis Semjonovs/Praktiskais Latvietis
Foto – Valdis Semjonovs

Ratatujs ar ceptu kamambēru 0

KĀ GATAVOT?

Baklažānu, kabaci un tomātus sagriež šķēlēs. Katru šķēli viegli apkaisa ar sāli, melnajiem maltajiem pipariem un apslaka ar olīveļļu, kurā ierīvēts ķiploks. No baklažāna, kabača un tomātu šķēlēm, tās kārtojot pamīšus, veido tornīšus. Katru tornīti pārkaisa ar sakapātiem pētersīļiem, dillēm un timiānu, galā uzliek sviesta piciņu. Atkarībā no tā, cik biezās šķēlēs sagriezts baklažāns un kabacis, cep cepeškrāsnī 180 grādos 10 līdz 15 min. Kamambēra sieru apviļā sakultā olā, miltos un rīvmaizē, cep sakarsētas eļļas katlā, līdz siera maliņas kļuvušas gaiši brūnas un kraukšķīgas.

Reklāma
Reklāma